072-212 36 07 info@semsstad.se

Villkor

Villkor

Villkor

Villkor. Semsstäd är ett företag som specialiserar sig på professionella flyttstädningar och städtjänster. Vi erbjuder högkvalitativa städtjänster för att underlätta vid flyttar. Med vår expertis och erfarenhet kan vi säkerställa att bostaden blir skinande ren inför den kommande flytten. Semsstäd fokuserar på att utföra noggranna och effektiva städningar för att möta kundernas behov och förväntningar. Våra professionella team använder sig av moderna städutrustningar och effektiva rengöringsprodukter för att uppnå bästa möjliga resultat. Med Semsstäd kan man vara trygg i att få en pålitlig och professionell flyttstädning.

Semsstäd erbjuder 7-dagars garanti för flyttstädningar

Semsstäd erbjuder en 7-dagars garanti för flyttstädningar, vilket ger kunderna trygghet och förtroende. Detta visar på vårt företagets engagemang för kvalitet och service. Genom att erbjuda denna garanti visar vi på Semsstäd att vi är dedikerade till att leverera högkvalitativa städtjänster och att vi är redo att ta ansvar för eventuella brister. Detta kan vara en avgörande faktor för kunder som letar efter pålitliga och duktiga städföretag. Med denna garanti kan kunder vara säkra på att deras flyttstädning kommer att utföras på ett professionellt och noggrant sätt.

Kyl och frys skall vara avfrostade innan vi anländer för flyttstädning

Vid flyttstädning är det viktigt att kyl och frys är avfrostade innan vi kommer. Detta är en viktig förberedelseåtgärd för att säkerställa att städningen kan utföras på bästa möjliga sätt. Genom att avfrosta kyl och frys innan vi anländer kan vi undvika onödigt arbete och se till att städningen blir effektiv och noggrann. Så se till att avfrosta kyl och frys i förväg för att underlätta flyttstädningen.

El och vatten måste finnas på städdagen

På städdagen är det viktigt att se till att det finns tillgång till el och vatten. Det är nödvändigt för att kunna utföra städningen effektivt och noggrant. Att ha tillgång till el gör det möjligt att använda olika städredskap och maskiner som underlättar arbetet. Vatten behövs för att kunna rengöra ytor och material på ett ordentligt sätt. Därför är det avgörande att se till att både el och vatten är tillgängligt under städdagen för att uppnå bästa resultat.

Förhinder

Om vi inte kan utföra vårt arbete på grund av omständigheter som du ansvarar för, kommer du att bli debiterad enligt våra gällande kostnader. Det är viktigt att du tar ansvar för att undvika sådana situationer.

Gratis offert inom 1 minut
Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.