072-212 36 07 info@semsstad.se

Vad ingår i flyttstädning?

Vad ingår i flyttstädning? Flyttstädning är en omfattande rengöring av en bostad inför en flytt. Det inkluderar vanligtvis dammsugning och våttorkning av alla golv, rengöring av fönster och fönsterbrädor, avtorkning av alla ytor och möbler, rengöring av köksskåp både inuti och utanpå, rengöring av ugn, spis och fläkt, rengöring av badrum inklusive toalett, handfat och dusch eller badkar, samt borttagning av spindelnät och damm. Det är viktigt att flyttstädningen utförs noggrant för att säkerställa att bostaden lämnas i gott skick för nästa hyresgäst eller ägare.

Fönsterputs ingår i flyttstädning av bostadens fönster

Fönsterputs ingår i flyttstädning av bostadens fönster när vädret tillåter det. Detta innebär att fönstren kommer att rengöras och poleras för att ge en fräsch och glänsande yta. Det är viktigt att temperaturen är lämplig för att utföra fönsterputsningen på ett effektivt sätt. Genom att inkludera fönsterputs i flyttstädningen kan man säkerställa att bostadens fönster blir rena och attraktiva inför en eventuell försäljning eller överlämning till nya ägare.

Fönsterputs ingår i flyttstädning av bostadens fönster

Fönsterputs ingår i flyttstädning av bostadens fönster

 

Biutrymmen och förråd

Biutrymmen och förråd ingår i flyttstädningen om du fått offert på dessa tillägg. Detta innebär att om man har begärt en offert för att inkludera biutrymmen och förråd i flyttstädningen, så kommer dessa områden att ingå i städningen. Det är viktigt att notera att detta endast gäller om man har fått en offert för dessa tillägg, och det är inte inkluderat som standard i flyttstädningen.

Flyttstädningen utförs enligt gällande normer

Flyttstädningen utförs enligt högsta standard och följer alla gällande normer. Kvaliteten på arbetet är av yttersta vikt och garanterar att städningen är noggrant utförd. Kunden kan vara trygg i vetskapen att arbetet kommer att uppfylla alla krav och förväntningar. Utförandet av flyttstädningen sker professionellt och effektivt för att säkerställa att bostaden lämnas i perfekt skick. Våra skickliga flyttstädare ansvarar för att utföra flyttstädningen.

Semsstäd erbjuder flyttstädning som går igenom besiktningen

Semsstäd erbjuder flyttstädningstjänster som garanterar att din bostad klarar besiktningen. Vi är specialiserade på att utföra noggrann och professionell städning inför en flytt. Vårt mål är att säkerställa att din bostad lämnas i perfekt skick och att du får tillbaka din deposition. Vi använder oss av högkvalitativa rengöringsprodukter och modern utrustning för att uppnå bästa möjliga resultat. Vårt team av erfarna städare är välutbildade och noggranna i sitt arbete. Vi tar hand om allt från dammsugning och dammtorkning till rengöring av kök och badrum. Med vår flyttstädning kan du vara säker på att din bostad kommer att vara skinande ren och redo för den kommande besiktningen. Kontakta oss på Semsstäd för att boka din flyttstädning idag.

Gratis offert inom 1 minut
Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.